Ρεπορτάζ: Σύγκρουση οχήματος με διανομέα φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Συνέβη νωρίτερα!)

Όχημα το οποίο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη νωρίτερα στην περιοχή του Βαρδάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαινε διανομέας φαγητού το οποίο παρέσυρε και ανέτρεψε χωρίς τραυματισμό.
Συγκεκριμένα το όχημα στο επέβαιναν δύο άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρία του ενός από αυτούς, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο όχημα είχαν καταναλώσει αλκοόλ αφού μόλις είχαν σχολάσει από την δουλειά τους, έστριψε με μεγάλη ταχύτητα προς την οδό Καραολή (Διοικητηρίου) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και να ανατρέψει το δίκυκλο, ενώ επιχείρησε και να διαφύγει από το σημείο, μέχρι να το ακινητοποιήσουν οι κινούμενοι προς αυτό αυτόπτες μάρτυρες. Στην συνέχεια αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε και μεταξύ αντεγκλήσεων και λογομαχιών, ο διανομέας φαγητού κάλεσε ο ίδιος την τροχαία. Παράλληλα από σύμπτωση στο σημείο βρέθηκε διερζόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αφού διαπιστώθηκε με θεωρητικό τρόπο ότι το θύμα ήταν καλά στην υγεία του αποχώρησε, ενώ ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ότι μετέφερε περιστατικό covid.
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι η τροχαία άργησε να μεταβεί στο σημείο, πάρα το γεγονός, ότι το συμβάν έγινε στην οδό Εγνατία λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της οδού Δωδεκανήσου, ενώ μετά από μισή ώρα κατέφθασαν εκεί δύο μηχανές της ομάδας Δίας, οι οποίοι ανέφεραν στο θύμα ότι η τροχαία θα αργήσει να παρεβρεθεί λόγω φόρτου εργασίας.

Σχόλια